torstai 11. elokuuta 2011

Washington D.C.


White House
New York sai jäädä taakse ja seuraavaksi poikien käsittelyyn pääsi Washington D.C. Nähtävyyksiähän olisi ollut enemmän kuin tarpeeksi, mutta päätimme kuitenkin kuoria vain kermat päältä ja katsastaa White House ja sen ympäristöstä löytyvät tönöt.

Edellinen yö nukuttiin motellissa, joka löytyi sattumalta yön selässä. Motelli oli ihan siedettävä tapaus ja ennen kaikkea edullinen. Motellin respatyöntekijä heräsi lattialta ystävällisesti antamaan meille avaimet, heh. Seitsemän tuntia unta kalloon ja kaupungille.

Ensimmäinen huomio Washingtonista oli sen rauhallisuus ja kiireettömyys, mikä oli New Yorkin kaltaisen kaupungin jälkeen selvääkin, mutta ihan yleisesti ottaenkin oli todella raahallista. Muutaman harhaanajon jälkeen saatiin auto parkkihalliin ja jalkauduttiin kaduille. 

Päivän aikana tuli nähtyä todella monta erillistä hienoa nähtävyyttä, joten taitaa olla turha jorinoida jokaisesta niistä erikseen. Kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja kuvatekstit vielä pari päälle! Kaikki tämän päivän nähtävyydet sijaitsivat onneksi aivan vierekkäin, joten niiden bongaaminen ei vaatinut kuin neljän-viiden tunnin kävelysessiot, pikku juttu.

Seuraava pysäkki on Bourbon Street New Orleansissa, aayeeh!

Tässäpä muutama veto Washington.

Hyvännäköinen posse
Washington Monument
National World War II Memorial
Lincoln Memorial
Mr. president
Reflecting Pool - Ei niin heijastelevana
Korean War Veterans Memorial
Jefferson Memorial
Capitol Building
J. Edgar Hoover F.B.I. Building
Ehkäpä jopa tutumpi näky talosta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti