perjantai 5. elokuuta 2011

Alkupamaus

Eilen oli niin pitkä päivä, etten yksinkertaisesti jaksanut päivittää mitään ekasta päivästä, mutta nyt päivitys oikein kuvilla höystettynä.

Toissapäivänä saavuttiin siis New Yorkiin ja tarkemmin Newarkin lentokentälle. Siitä meidät sitten heti lentokentältä repästiin pimeään taksiin, joka oli jo kokemus sinänsä. Mr. cabdriver oli sitä mieltä, että takapenkillä on täydellisen turhaa käyttää turvavöitä ja itsekin laittoi vasta omansa kun poliisia näkyi. Antoipa setä myös parit vinkit baariin... "Two women and booty clap and all that shit! That`s dope, man."

Meidän hostelli sijaitsee Central Parkin länsipuolella, suurinpiirtein puolessa välissä tuota pienen pientä puistoa ja on nimeltään Jazz on the Amsterdam. Kuuden hengen huoneet ja kerrossängyt on homman nimi. Meidän huoneessa on pari kengurua ja pari patonkia.

Apple Store West Side
Hostelliin tutustumisen jälkeen käytiin ottaan tyypit mestoista. Osuttiin pienellä kierroksellamme naapurissa sijaitsevaan Apple kauppaan Upper West Sidella, Broadwaylla, joka oli kieltämättä vaikuttava pytinki. Ei mitään erikoista kyllä lähtenyt matkaan, mutta havaittavissa oli pientä kiimaa ihmisillä, heh.Lincoln Center


Paljon tuli vastaan pienempiä nähtävyyksiä ja kiinnostavia kauppoja, mutta väsymys voitti nopeasti, joten kierros jäi lopulta niin lyhyeksi, että hädin tuskin käytiin Central Parkin eteläpäässä. Nopea visiitti päätyi siksari kainalossa hostellille vuorokauden valvomisen jälkeen.  

Köyhät ritarit kohottivat kerrossängyissään maljan onnistuneen alun kunniaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti