torstai 18. elokuuta 2011

Grand Canyon

Austin jätettiin taakse ja seuraava motelliyö odotti Flagstaffissa Super8:ssä. Reilut 1000 mailia päästettiin yhtä soittoa aavikolla ja rattipaikkoja jaettiin kolmen kuskin kesken, väsymyksen mukaan. Siirtymistä on vaikea kirjoittaa mitään järkevää, mutta kyllä niissä on Sitä jotain. On kuitenkin vähän eri asia käydä Ekamarketissa jollain pienellä "kukkopillillä" kuin vetää "steel horsella" pitkin aavikkoa.

Motellille saavuttiin jossain vaiheessa ja painettiin nukkumaan samantien. Aamulla käytiin nykäseen perinteiset värimurot helttaan ja matka sai taas jatkua kohti Grand Canyonia!

Grand Canyonille päästiin puolentoista tunnin ajon jälkeen ja ensimmäinen näköalaetappi oli Desert view. Voi nääs, nääs, nääs mitkä näkymät! Kameralla oli vaikea saada syvyyksiä tallennettua, mutta ehkä näistä räpsyistä jonkun kuvan rotkosta saa...

Neljällä eri näköalalla käytiin kuvaamassa, jonka jälkeen käytiin syömässä ja lähdettiin pikku hiljaa ajelemaan kohti Las Vegasia! Edessä oli naurettava neljän tunnin ajomatka, joka tapettiin Dave Chappellen seurassa.

Ennen Las Vegasiin saapumista käytiin toisella puolella Hoover Damin patoa fiilistelemässä iltaa. Itse patoa ei tietenkään voinut kuvata yöllä, joten se päätettiin jättää huomiselle.

Morning view in Flagstaff
Matkalla Canyonille
Flashback!
Tästä postikortti, olkaa niin hyvät
Näitä kyllä riittäis
Huikeita näkyjä
Soijanoro
Pojat ihmettelee rotkoo
Lapin kullalle uusi etiketti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti