lauantai 6. elokuuta 2011

Toinen päivä Nykissä

Toinen päivä startattiin hyvien yöunien saattelemana ja lähdettiin heti kasin aikoihin ”kaupungille pyörimään”. Mentiin Central Parkin kyljestä sisään ja käveltiin puiston läpi Midtowniin. Central Parkissa nähtiin mm. Metropolian Museum of Art (MET), Strawberry Fields, hippilapsien muskari, Jackie Onnassis järvi, hölkkääviä jalkoja yms.

Puistosta kun sitten vihdoin päästiin ulos, niin saavuttiin yhden Donald Trumpin yhdelle niistä tönöistä. Kaverilla taitaa olla ns. pinkka kunnossa... Huomion arvoinen juttu kuvassa on myös huomata ikkunoidenpesijät työssä. Jotain pientä kuittia taisi lentää aiheesta, kuten: ”Tosta Veskulle kesätyö.”


Po(h)jat lepuuttaa


Tramp TowerMenossa ylös!

Seuraavaksi paineltiin sitten RocTop of the Rockille, joka kattaa huikeet 67 kerrosta. Hissi kellotti 40 sekuntiin pohjakerroksesta katolle. Maisemat oli todella mahtavia ja hymy ei meinannut hyytyä koko aikana. Otettiin siinä Ellulle pikainen Skype-puhelu katolta ja vaihdeltiin nopeat kuulumiset. Näin Ellukin pääsi osaksi tätä boogiee.


Nice view?
Miehemme New Yorkin katolla
Ja toiselta puolelta
Katolta kun laskeuduttiin alas, niin käytiin räpsäseen 30 Rockista tutusta kultaisesta apinasta muutamat fotot. Käytiin siinä ohimennen myös NBC Studiosin rihkamakaupassa, josta löytyi kaikkea mahdollista TV-sarjakrääsää.

KultsiSeuraavaksi meidät vastaanotti Times Square ja Midtownin lukuisat putiikit. Varovasti voisi sanoa, että lähti shoppaamisen kanssa lapasesta ja Jannesta kuoriutui Oikea Yankees-fani! Kaupoista lähti farkkuja, paitoja, kenkiä, tuliaisia yms. Kaikkihan oli luonnollisesti "hyviä ja perusteltuja" ostoksia. Ville H ja Janne H sortui räppäreiden katusinkkuihin, eihän sitä tiedä vaikka ne olis joskus arvokkaita. NOT!

Matkan varrella käytiin shoppailun ohella tutustumassa New Yorkin kaupungin kirjastoon ja poikettiin Empire State Buildingilla. Jälkimmäinen rakennus oli odotetusti iso, mutta eipä tuo nyt niin erikoinen New Yorkin mittapuulla ollut, mutta onpahan sekin nyt nähty. Sen jälkeen käytiin vähän syömässä ja mentiin Madison Square Gardenille, joka oli tyylikäs kyhäelmä. Varsinkin kun ilta rupes laskeutuun, niin koko kaupunki näytti todella erilaiselta. Ehdottomasti place to be.
Paljon tuli kuvattua ja nähtyä yhden päivän aikana, mutta vaikea pysyä perässä kaikesta mitä on tullut tehtyä... Yritän vähän kirjottaa kaikesta, toki jotain aina unohtuu.

Seuraavaksi tulee kuvakollaasi.

2 kommenttia:

  1. Nyt on tosiaan New York nähty! Tuliaisia, jesh! Alkaa rinkka oleen täynnä?

    VastaaPoista
  2. Tuliaisia on kyllä melkonen määrä, onneksi itsellekin jäi vielä hankittavaa, heh. Rinkka on puoliksi tyhjä eikä puoliksi täynnä!

    VastaaPoista